Over ons

Introductie

eTrends is een jong vooruitstrevend internetbureau gevestigd in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites en gebruiksvriendelijke internetapplicaties.

Met ons team van technische en grafische professionals zoeken wij samen met u naar een maatwerk oplossing voor uw internet probleem. Door onze projectmatige aanpak, creativiteit en technische kennis zijn wij in staat diverse internetprojecten aan te pakken, waaronder:

  • Website (re)design
  • Usability onderzoek
  • Internetapplicatie ontwikkeling

Het effectief inzetten van het internet is een belangrijke schakel in uw bedrijfsvoering. Online activiteiten leveren vaak een directe bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Zo kan een goede gebruiksvriendelijke website een belangrijke voorsprong op uw concurrenten geven, waardoor u meer klanten zult bereiken en meer omzet zult maken.

Met de huidige internet technieken is het mogelijk om zeer geavanceerde applicaties en websites te ontwikkelen. Misschien heeft u een innovatief idee, maar niet de technische know-how in huis om uw wensen te realiseren. eTrends is de perfecte partner om samen met u die ideeën uit de kast te halen en een fantastisch product neer te zetten.

Volgens eTrends is communicatie het sleutelwoord voor het succesvol doen slagen van internetprojecten. Om in uw informatie-, en communicatie behoeften te voorzien, hebben wij het eTrends Dashboard ontwikkeld. Het Dashboard geeft u een duidelijk inzicht in de projectvoortgang en stelt u in staat om te allen tijden een vinger aan de pols te houden.

Lees meer over onze projectaanpak.